Over

Ambitieus en schaalbaar

Lennart Films is in 2018 opgericht door Lennart van Holten. Met een flexibele schil van specialisten staan wij klaar om merken zichtbaar te maken. Als merk heb je een product of dienst en een doelgroep.

Laat ons die samenbrengen.

Bekijk ons portfolio met opdrachtgevers zoals de Landmacht, Zwarte Koffie en de ANWB.

on-set

Purpose-driven Content

Ligt er een complete video strategie of zijn jullie nog aan het oriënteren? Video kan een merk zichtbaar maken, maar waar begin je?

Begin om ons uit te nodigen voor een kennismaking. Ieder project begint bij ons altijd met de volgende vragen:

  1. Wat is het doel van de content?
  2. Hoe ziet de doelgroep eruit?
  3. Welke kanalen zijn er beschikbaar?

Door antwoord te krijgen op deze vragen kunnen wij doelgericht te werk gaan én maakt de video ook echt impact bij de gekozen doelgroep. Na dit gesprek maken we een voorstel. Enthousiast? Dan gaan wij aan de slag!

WRITE · SHOOT · EDIT · REPEAT

Ieder project is anders, maar de aanpak is altijd hetzelfde.

01. Concept
Een eigentijds en origineel concept voor jouw video is essentieel. De conceptfase is dus heel belangrijk. Samen met de klant creëren we verhalen volgens de MUSE methode. Compleet met een script en storyboard.
02. Productie
We leveren een full service. Dat betekent dat we voor alles in de productie fase zorgen. Denk aan apparatuur, locaties, props, acteurs of animaties.
Wij regelen het.
03. Distributie
Veel productiebedrijven stoppen na de oplevering, zonde! Nu begint het pas. Tijd om de content op het juiste moment, via het juiste kanaal te verspreiden. Zo ben je er zeker van dat de video ook echt bij jouw doelgroep terecht komt.